Michael Flæng Sand
Salgschef og Indehaver
Tlf.: 72 20 72 02

Michael er udlært mekaniker ved Peugeot i Herning og har arbejdet i bilbranchen i over 20 år. Michael etablerede Skærbæk Autohandel i 2003 og var indehaver i 10 år. Derefter fusionerede Skærbæk Autohandel med Snejbjerg Autoteknik, hvor de skabte S&S Bilhus. Michaels speciale er køb og salg af specialbiler, og bilfinanciering.

Allan Madsen
Værkfører og Indehaver
Tlf.: 72 20 72 02

Allan er udlært ved Peugeot i Herning og har efterfølgende været mekaniker ved VW Ikast, Citroen i Herning samt Pedersen og Graversen Automobiler i Herning.
Allans stærke sider er varevogne samt VW, Audi, Peugeot og Citroen.
Allan har været mekaniker hele hans arbejdsliv, hvilket gør ham meget rutineret og alsidig.

Brian Bach
Skadecenter, administration og indehaver
Tlf.: 72 20 72 02

Brian har været i bilbranchen siden 1991, hvor han blev udlært mekaniker hos Peugeot i Herning. Han har derefter hovedsagligt beskæftiget sig med amerikaner biler og andre luksusbiler. Udover at have stor ekspertise inden for custom cars, har han også arbejdet hos Lauge Jensen som produktions- og indkøbs chef. Brian var indehaver af Snejbjerg Autoteknik og fusionerede med Skærbæk Autohandel under navnet S&S Bilhus.

Monika Poulsen
Bogholder
Tlf.: 72 20 72 02

Monika sidder med bogholderi og motorkontor. Monika er også vores blæksprutte der sørger for diverse praktiske ting og at der altid er mad på bordet.

Laust Schrøder
Mekanikersvend
Tlf.: 72 20 72 02

Laust er landmandssøn og er altid klar på at yde en ekstra indsats for at få det hele til at lykkedes så kunderne er tilfredse. Laust går altid positivt ind i alle opgaver og er bestemt ikke bleg for at springe ud i noget nyt.

Andreas Knudsen
Mekanikersvend
Tlf.: 72 20 72 02

Andreas er udlært ved Aunetto der har speciale i Citroen og Peugeot. Derefter har han været mekaniker ved Pers Speedshop som har speciale i amerikanerbiler. Andreas er rigtig dygtig både teknisk og mekanisk og han fik faktisk 12 til hans svendeprøve.

Dennis Lenbroch
Lageransvarlig
Tlf.: 72 20 72 02

Dennis har mange års erfaring indenfor lager og salg. Dennis vil også have den daglige gang i vores salgsafdeling, samt hjælper også til hvor der er brug for en ekstra hånd.

Frederik Pedersen
Mekanikerlærling
Tlf.: 72 20 72 02

Kasper Rørstrøm
Mekanikerlærling
Tlf.: 72 20 72 02

Villy Andersen
Alt mulig mand og chauffør
Tlf.: 72 20 72 02